Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O prostych daniach można zawsze powiedzieć, że są szybkie i bardzo smaczne. Nie inaczej jest z faszerowanymi pieczarkami z boczkiem i mozzarellą. Czy znajdą się łasuchy na to danie?
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 765
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 852
Polecam.
Odsłon: 597
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 765
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 852
Polecam.
Odsłon: 597
Składniki
Na patelni roztapiamy masło i wrzucamy, pokrojone w kostkę ogonki pieczarek. Przysmażamy, a następnie dorzucamy, pocięty w paski boczek i trzymamy go na patelni aż do zrumienienia. Mozzarellę kroimy na 10 kawałków i wkładamy wraz z boczkiem do środka pieczarek. Z wierzchu możemy posypać startym serem, ale nie jest to wymagane. Piekarnik nagrzewamy do 200℃ i pieczemy około 15-20 minut. Smacznego!