Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sponsorowane
Pieczone zimowe warzywa z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 95
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 74
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 68
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 400
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 95
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 74
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 68
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 400
Składniki
Obrać pietruszkę, seler i cebulę, pokroić na kawałki. Dynię pokroić w kostkę (odmiany piżmowej nie trzeba obierać).
Wymieszać warzywa z oliwą, tymiankiem i solą.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 180 stopni.
Do kosza urządzenia wsypać pokrojone warzywa. Ustawić czas na 20 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
W międzyczasie przygotować sos miodowo-musztardowy: wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Gotowe warzywa wysypać warzywa na talerz, podawać na ciepło z sosem miodowo-musztardowym.