Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Kluseczki dyniowe z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym. Kluseczki przygo...
Odsłon: 212
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 203
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 1156
Karczochy są nie tylko zdrowe ale też przepyszne.
Odsłon: 54
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 142
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 5546
Przepis dnia
Kluseczki dyniowe z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym. Kluseczki przygo...
Odsłon: 212
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 203
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 1156
Karczochy są nie tylko zdrowe ale też przepyszne.
Odsłon: 54
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 142
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 5546
Składniki
Kaszę ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy. (1:3)
Grzybki namoczyc, pokroic w paski.
Z patisona odciąc wierzch, wydrążyc pestki. Posypac solą, odstawic.
Do ugotowanej kaszy dodac pokrojony drobno boczek i cebulę. Wymieszac razem z grzybami i przyprawami.
Masą napełnic patisony, posypac żółtym serem, przykryc odkrojonym wierzchem. Wyłożyc na wysmarowaną oliwą blachę. Piec w piekarniku ok. pół godziny w temperaturze 180 stopni. Smacznego.