Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po świąteczno - sylwestrowym jedzeniu czas na coś innego, mniej wyszukanego ale smacznego zwłaszcza z razowym chlebkiem albo świeżą bułeczką.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 754
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 754
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Następnie ser żółty razem z jakami mielimy, dodajemy majonez, posiekaną w kostkę cebulkę i pieprz. Mieszamy. Można nieco dosolić.