Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna pasta do chleba. Oczywiście pod warunkiem, że lubimy wędzoną rybę :) A jak do tego jeszcze zaserwujemy domowej roboty chlebek…. Mniam..
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 482
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 482
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, usuwamy ości, a mięso dzielimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Twaróg ucieramy ze śmietaną, dodajemy rybę, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.