Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska na domową imprezę sylwestrową.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 109
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 109
Składniki
Wykonanie: Morele namoczyć, następnie pokroić w plasterki. Ogórka, cebulę i jabłko również pokroić w plasterki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć pokrojoną cebulę. Na cebulę ułożyć ponacinane parówki, wcisnąć paski sera, jabłka, ogórka i moreli. Całość posmarować ketchupem, obłożyć pozostałymi produktami i przykryć folią aluminiową. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.