Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie w sam raz dla niezapowiedzianych gości lub na impreze:)
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Składniki
Gotowe ciasto francuskie rozwinąć. Powycinać z ciasta kwadraty o szerokości parówki. Parówke jak jest długa najlepiej przeciać na połowę.
Każdy kwadrat ciasta posmarować ketchupem, położyc plaster żółtego sera i parówkę. Zawinać.
Gotowe ciastka posmarować rozmąconym jajkiem i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni około 20 minut aż ciasto ładnie się zarumieni.
SMACZNEGO:)