Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi to danie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Rozmrażamy mintaja, skrapiamy je sokiem cytrynowym, przyprawiamy solą i pieprzem, kroimy w słupki o grubości 2 cm. Rybę panierujemy w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce. Poszczególne kawałki smażymy na maśle.