Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale..na szybka przekaske dla niespodziewanych gosci ;)
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 90
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 90
Składniki
Margaryne siekamy z maka,drozdze rozcieramy z cukrem.Wszystkie skladniki mieszamy ze soba wyrabiajac ciasto. Rozwalkowujemy je na placek i wycinami cienkie paski (mniejsze, wieksze wedlug uznania) Kazdy pasek smarujemy rozbeltanym zoltkiem i posypujemy kminkiem.
Odstawiamy na pare minut aby troszke podrosly. Pieczemy w 200 stopni C na rumiany zloty kolor..