Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jedzonko na leniwe, sobotnie śniadanie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
1. w miseczce wymieszać mleko, maślankę i cukier, dodać płatki i owoce, wymieszać, przełożyć do naczynia do zapiekania, 2. piec ok 30-35 min, 3. po upieczeniu posypać granatem, danie jest kwaskowe, można oczywiście dodać więcej cukru ale nam smakuje własnie w takiej formie smacznego