Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,prościutki i pyszny deser:)Polecam:)
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Składniki
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 3/4 szklanki gorącej wody.Następnie ostudzić,schłodzić w lodówce i gdy stężeje pokroić ją w kostkę.
Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym(ubijać 3 minuty).Tak przygotowane składniki podzielić na dwie części i układać w dwóch salaterkach w następującej kolejności:ananasy,banany,galaretka,bita śmietana,ananasy,banany i galaretka.Wierzch deseru udekorować bitą śmietaną.