Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost idealny napój na letnie upały. Doskonale orzeźwia.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 34
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 34
Składniki
Ananasa, arbuza i gruszki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy do stojącego blendera i miksujemy na jednolitą masę. Następnie dodajemy szałwię, mieszamy łyżką i wstawiamy do lodówki na min 1 godz. Podajemy schłodzone. Opcjonalnie możemy wymieszać z niewielką ilością wody mineralnej.