Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na prezent, ozdobę
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
Słoiczki umyć, sparzyć wrzątkiem. Orzechy uprażyć na suchej patelni. Zdjąć z ognia gdy orzechy zaczną wydzielać swój zapach. Przełożyć do słoiczków.
Miód podgrzać, dodać cynamon, wymieszać i zalać nim orzechy. Słoiki zakręcić i zapasteryzować. Ostrożnie wyjąć z garnka i odstawić do góry dnem do następnego dnia. Produkt jest gotowy.