Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu, chrupiące oponki na tłusty czwartek.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36252
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36252
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Składniki
Ze wszystkich składników zagniatamy ciasto, powinno być gładkie i elastyczne. Rozwałkowujemy je na grubość 1cm, dużą szklanką wykrawamy krążki, a kieliszkiem w środku krążków dziurki. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor aż "urosną" oponki. Osączamy na ręczniku, posypujemy cukrem pudrem. Smacznego!!!