Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kolorowe śniadanie:)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Na maśle podsmażamy cebulkę. Roztrzepane wcześniej jajka wylewamy na patelnię. Najlepiej, żeby była możliwie duża, by jajka się rozlały i nie tworzyły zbyt grubej warstwy. Kiedy będą na pół ścięte, kładziemy na wierzch plastry pomidora. Gdy jajka będą już ścięte, wykładamy na talerz (tak jak naleśnika) i posypujemy szczypiorkiem:)