Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 183
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2581
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 206
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 76
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 183
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2581
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 206
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 76
Składniki
Przygotowujemy nadzienie.Pieczarki myjemy,kroimy i podsmażamy na oleju z posiekaną cebulą.Pomidor sparzamy wrzątkiem,zdejmujemy z niego skórkę,kroimy na dość duże cząstki i dodajemy do pieczarek z cebulą.Dusimy całość przez chwilę.Doprawiamy solą i pieprzem.
Robimy omlet:ubijamy jajka,mąkę,dodajemy łyżkę wody i łyżkę masła,smażymy na patelni tak,aby spód był podpieczony,a środek ścięty.Zsuwamy na talerz,składając omlet na pół.Nadzienie podgrzewamy i posypujemy natką i szczypiorkiem.Wkładamy delikatnie do środka omletu i od razu podajemy.