Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44447
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 46
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44447
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 46
Składniki
Makaron ugotować al dente. Ugotowany podsmażyć na patelni.
Jajka roztrzepać ze śmietaną ok. 200ml. Dodać posiekaną pietruszkę i szczypiorek, oraz troszkę startego sera. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i wylać na makaron.
Gdy makaron z jajkiem się podsmaży całość obrócić i przełożyć na blaszkę. Posypać serem i zapiec w piekarniku -ja daje parę minut w 200 stopniach. Można podać z ketchupem