Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w plasterki, posolić i odstawić na 24 godziny.
Z wody,octu i cukru ugotować zalewę.
Osączyć ogórki, cebulę i włożyć do wrzącej zalewy i gotować 10 min. na małym ogniu.
Gorąca sałatkę przekładać do słoików i do każdego dodać 3 ziarenka pieprzu i pół łyżeczki gorczycy.
Słoiki zakręcać i odstawić do góry dnem.