Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są już w occie, kiszone, małosolne... więc pora na musztardowe. Uwielbiam!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2113
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 961
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20975
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2113
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 961
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20975
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i pokroić. Ogórki umyć i włożyć do przygotowanych słoików wraz z cebulą, koprem i solą(1 płaska łyżeczka na jeden słoik 0,9 litra). Wszystkie składniki na zalewę wymieszać, zagotować, zalać ogórki i odstawić na noc. Następnego dnia zakręcić, przełożyć do garnka z wodą do ¾ wysokości i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.