Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający rosół. W sam raz na zimowe obiady:)))
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 34
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 563
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 34
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 563
Składniki
Mięso dokładnie płukamy i wstawiamy do gotowania
Dokładnie zbieramy "szumowiny" z mięsa, które zbieraja sie na wodzie
do czystego wywaru dodajemy włoszczyzne oraz wszystkie przyprawy
w tym czasie krążek cebuli opiekamy na ogniu i dodajemy także do rosołu
pozostawiamy rosół na małym ogniu by powoli się gotwał (nie powiniem mocno wrzeć)
Jak miesko bedzie juz miękkie podajemy rosół z makaronem. (Najlepiej domower roboty)
N drugi dzien mozna z niego zrobić pyszną pomidorówkę:))))
SMACZNEGO!!!!!