Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można jeść z ketchupem.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
usmażyć naleśniki. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. do tego wrzucamy umyte i starte na tarce (grube oczka) pieczarki. gdy pieczarki zmiękną dodajemy mąkę. zdejmujemy z ognia i wrzucamy ser również starty tak jak pieczarki. Farsz nakładamy na naleśniki i zawijamy w kopertę, układamy na blaszce i pieczemy ok 15 - 20 minut w piekarniku.Smacznego!!!!!!!!!!!