Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7383
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 358
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7383
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 358
Składniki
Przygotować naleśniki według swojego przepisu.. Pieczarki oczyścić i pokroic na małe kawałeczki, cebule i kiełbase w małą kosteczke. Na patelni rozgrzać łyżke oleju, wrzucić cebule, a następnie pieczarki (przyprawic) chwile poddusic dodać kiełbaske i smażyć chwile tak aby kiełbasa sie przypadkiem za mocno nie usmażyła.. przestudzić farsz (naszykować naleśniki) Na naleśnika położyc mały plasterek sera i troche gotowego farsz (nie przesadzać z farszem bo naleśnik może sie rozlecieć), zawinąć. Zanurzyc w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju. Smacznego!!!!