Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi raz wykorzystuję do gruszek słone nadzienie i sprawdza się znakomicie. Pierwszym razem, jako dodatek była bryndza, teraz jest serek homogenizowany i czerwona papryka.
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 17
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 230
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 152
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 17
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 230
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 152
Składniki
Wykonanie jest bardzo proste: Gruszki myjemy, odcinamy im wierzch, tak mniej więcej w 1/3 wysokości, ostrożnie wydrążamy środek, aby pozbyć się gniazd nasiennych. Serek mieszamy z papryką pokrojoną w drobną kosteczkę. Nadzienie solimy, dodajemy odrobinę pieprzu i wypełniamy nim nasze gruszki. Na wierzch owoców nakładamy czapeczki z ogonkiem.
Smacznego.