Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Zainspirowany przepisem postanowiłem zrobić swoją wersję
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 47
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 564
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 68
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85717
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 47
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 564
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 68
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85717
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Składniki
Żelatynę namoczyłem w ciepłej wodzie i odstawiłem. Filety obrałem ,dokładnie oczyściłem z ości i rozdrobniłem widelcem. Oprószyłem białym pieprzem i skropiłem sokiem z cytryny. Śmietanę ubiłem na sztywno i wraz z ostudzoną żelatyną dodałem do pstrąga i dokładnie wymieszałem na jednolitą masę. Wstawiłem do lodówki na godzinę. Podałem z świeżo pieczoną bagietką.