Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10555
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10555
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Składniki
Czekoladę, masło, sok - rozpuścić w kąpieli wodnej. Zostawić do przestudzenia. Białka ubić na sztywno.Pod koniec ubijania dodawać powoli cukier. Do schłodzonej masy czekoladowej, wbijać stopniowo żółtka i miksować. Dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać. Śmietankę 36% ubić na sztywno. Wymieszać z powstałą masą. Wstawić do lodówki i schłodzić. Najlepiej smakuje z kwaskowatymi owocami. Polecam.