Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie czekoladowe babeczki idealne na spotkanie ze znajomymi bądź też codzienny dodatek do kawy.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy w jeden misce: mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i cukier wanilinowy.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre a następnie dodajemy je do wymieszanych składników suchych.
Mieszamy do połączenia składników (i tylko tyle).
Blachę do muffinek wykładamy papierowymi papilotkami a następnie nakładamy łyżkę ciasta. Następne dodajemy dropsy czekoladowe i znów ok łyżką ciasta przykrywamy czekoladę.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 25 min.