Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
w jednej misce połączyć suche składniki (mąka, cukier, sól, proszek, kakao)
w drugiej wszystkie mokre (olej, jajka, maślanka)
truskawki pociąć na małe kawałki
połączyć składniki z obydwu misek + truskawki, wymieszać łyżką (nie mikserem) Ciasto powinno być grudkowate
przelożyć ciasto do natłuszczonej foremki , piec 20 min w piekarniku 200 st C Przed włożeniem do piekarnika wierzch można posypać kruszonką, cukrem, lub po upieczeniu polać czekoladą