Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 792
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4501
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 792
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4501
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem, dodajemy jajka, roztopioną margarynę i mieszamy.
Mąkę, sodę i proszek do pieczenia mieszamy z cukrem i wszystkie suche składniki dodajemy do mokrych.
Dokładnie mieszamy do powstania jednolitej konsystencji. Na koniec do masy dodajemy pokrojoną w kostkę czekoladę.
Papilotki umieszczamy w formie na muffinki i wypełniamy je masą. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180ºC na około 20 minut. Studzimy na zewnątrz piekarnika.
Smacznego