Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orzeźwiająca lekka kawka w sam raz na upalne popołudnia:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Składniki
Parzymy dwie szklanki kawy, po dwie łyżeczki, dodajemy do wcześniej zmieszanych obu rodzai mleka, dodajemy cukry, mieszamy, dla intensywności doprawiamy kawą nescafe (nie musimy jej wcześniej parzyć), wystarczy wsypać proszek i energicznie wymieszać. Wstawiamy do lodówki, po ok 2 godzinach można rozkoszować się kawką:) Jednak najlepiej smakuje na drugi dzień.