Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na przepyszne warzywa marynowane.Doskonałe jako dodatek do obiadu, kanapek lub poprostu jako niezależna przekąska na wszelkiego rodzaju okazje.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1044
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1044
Składniki
Sposób przyrządzenia Warzywa kroimy na dowolne kształty.układamy w słoikach. Zagotowujemy zalewe mieszając od czasu do czasu , odcedzamy wszystkie ziarna oraz liśc laurowy.Gorąca zalewą zalewamy słoiki z warzywami.Zakręcamy i pasteryzujemy przez około 10-15 minut. Porada W tym przepisie możemy eksperymentować z ilościa warzyw oraz dodatkami.Jeśli np. nie mamy patisona możemy zastąpić go innym warzywem np.dodatkową marchewką.Natomiast jeśli lubimy pikantne smaki nic nie stoi na przeszkodzie dodać ziarna kolorowego pieprzu, papryczkę chili oraz czosnek.możemy również zrobić wersję ziołową np. rozmarynu czy tymianku. Poprostu eksperymentujmy i bawmy sie smakami! Wszystkie smaki dozwolone !!! Smacznego!!