Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,zdrowa przekąska do pochrupania:)
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 61
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2825
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 219
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2553
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 61
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2825
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 219
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2553
Składniki
Zarodki pszenne wysypujemy na głęboki talerz. Migdały prażymy często mieszając na małym ogniu,na suchej patelni do zrumienienia.Ja swoje w łupinkach prażyłam ok 10 min. a następnie dodajemy miód i mieszamy dokładnie by wszystkie migdały oblepiły się miodem.Wykładamy gorące migdały w miodzie na talerz z zarodkami i mieszamy by każdy migdał był otoczony w zarodkach. Zostawiamy do przestygnięcia,co jakiś czas mieszając by każdy był osobno. Przesypujemy do miseczki i zajadamy:)smacznego:)))