Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie a za razem smaczne ciacho. Idealne dla lubiących jabłka w cieście :)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 267
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 267
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Jabłka umyć, obrać, pokroić na kawałeczki.
Całe jaja utrzeć z cukrem. Mąki połączyć ze sobą dodać proszek do pieczenia i stopniowo dodawać do masy jajecznej, na końcu dodać aromat. Ciasto wylać do tortownicy (posmarowanej i oprószonej), ułożyć jabłuszka i posypać cynamonem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 45 minut w temperaturze 180 st.