Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 74
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 29
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 94
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 74
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 29
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 94
Składniki
mleko, drożdże i cukier zarobić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Pozostawić na około 45 minut. Wszystkie składniki oprócz margaryny wyrobić razem, wsadziś do woreczka i do zimnej wody. Kiedy ciasto wypłynie, wyjąć je, lekko rozwałkować i wyciąć prostokąty. Nałożyć marmoladę, pozaginać dwa przeciwlegle rogi do środka. Ułożyc na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec.