Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska raczej dla amatorów ostrej kuchni :)
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4961
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 887
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4961
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 887
Składniki
Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne, każdą nadziewamy farszem serowym (twaróg, śmietana,sól,zioła prowansalskie, bazylia, natka pietruszki, pieprz ziołowy). Nadziane papryczki wkładamy do pojemniczka i zalewamy oliwą pomieszaną z ziołami prowansalskimi, bazylią i pieprzem ziołowym. Układamy marynowane płaty na talerzyku, polewamy sosem z ostrych papryczek, posypujemy szczypiorkiem i podajemy z faszerowanymi papryczkami oraz z chlebkiem razowym. Smacznego :)