Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysmienite danie z makaronem w roli glownej. Szybkie i proste w podaniu
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1006
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1006
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Makaron gotujemy osobno. Na rozgrzanym oleju podsmazamy cebule pokrojana w male kawalki, dodajemy wycisniety czosnek i czekamy az sie wszystko zeszkli. Dodajemy pozostale skladniki i czekamy az sie podsmazy.
Na samym koncuc dodajemy rukole z makaronem i wszystko mieszamy. Dodajemy sol i pieprz, mozna podypac parmezanem jak ktos lubi i danie gotowe jest juz do podania i zjedzenia.