Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty pomysł na piątkowy (i nie tylko) obiad
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 102
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 436
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19586
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 102
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 436
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19586
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Zeszklić na oleju.
Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć razem z cebulą.
Szpinak opłukać i pokroić drobno. Dodać do pieczarek. Dodać ser żółty i ciągle mieszać aż wszystko razem się połączy. Doprawić solą i pieprzem.
Makaron ugotować w osolonej wodzie.
Po odcedzeniu polać sosem.