Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe danie. Łosoś zawiera mnóstwo ważnych dla naszego mózgu składników odżywczych, nie mówiąc o szpinaku. Każda mama powinna uraczyć swoje dziecko takim posiłkiem:)))
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 158
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2159
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 158
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2159
Składniki
Przyrządzanie: Łososia posiekać. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rybę wymieszać z cebulą i posiekanym koprem. Szpinak rozmrozić, odcisnąć. Jajka umyć, oddzielić białka od żółtek. Białka ubić z solą. Żółtka zmiksować ze szpinakiem, połączyć z pianą z białek. Na patelni rozgrzać masło. Kolejno usmażyć cztery omlety. Każdy omlet posmarować twarożkiem przyprawionym solą i pieprzem oraz masą łososiową. Zwinąć roladki i ostudzić. Omlety podawać pokrojone w plastry, np. z pomidorami.