Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 87
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1175
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 87
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1175
Składniki
Łososia ułożyc w naczyniu żaroodpornym, dodac wino, cebulkę, czosnek, zioła skórkę i sok z cytryny, gałkę muszkatałową, posypac solą i pieprzem. Dusic pod przykryciem w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni.
W tym czasie ugotowac makaron.
Rybę wyjąc i trzymac w cieple. Sos z ryby zaprawic śmietaną zmieszaną z mąką ziemniaczaną, doprowadzic do wrzenia, by zgęstniał.
Łososia wyłożyc na makaron, polac sosem. Smacznego.