Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Pyszny łosoś w warzywnej galarecie. Bardzo delikatny w smaku.
Polecam.
Odsłon: 108
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 529
Polecam.
Odsłon: 108
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 529
Składniki
Warzywa (marchew ,kukurydza ,groszek ,seler) ugotowałem w osolonej wodzie ,osączyłem. Brokuły zblanszowałem ,kalafior ugotowałem. Żelatynę namoczyłem w niewielkiej ilości gorącej wody ,dodałem do bulionu ,wymieszałem i lekko podgrzałem. Formę wyłożyłem plastrami łososia ,na niego warstwami ułożyłem warzywa ,kalafior ,brokuł. Całą formę zalałem bulionem ,odstawiłem do ostygnięcia ,po czym włożyłem do lodówki do stężenia. Podałem z sosem tatarskim.