Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe lody na bazie jogurtu naturalnego. W sam raz na upalne dni
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 39
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 41
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2730
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 179
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 127
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 39
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 41
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2730
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 179
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 127
Składniki
Jabłko oraz banany obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Pokrojone owoce wrzucamy do blendera. Dolewamy jogurt naturalny i wsypujemy cukier puder, cynamon i imbir. Całość blendujemy, aby powstała jednolita masa.
Masę przelewamy do pojemników do lodów i wstawiamy na kilka godzin do zamrażarki, aby się zamroziły.