Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
mąkę roztrzepaną ze śmietaną wlać do wrzącej wody i ciągle mieszając doprowadzić do zagotowania.Od razu zdjąć z ognia.Żółtka roztrzepać z sokiem z kapusty,wlać do zupy,przyprawić sola i cukrem.Podawać z ziemniakami