Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy placuszek , który najlepiej smakuje na drugi dzień o ile uda mu sie zostać :)))
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5510
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5510
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Składniki
Z podanych składników zagnaitamy ciasto, odcinamy kawałek ciasta i wkładamy do zamrażalki. Resztę ciasta wykładamy na blachę i lekko zapiekamy.
Ubijamy pianę z 5 białek, stopniowo dodając cukier puder a na końcu mąkę ziemniaczaną.
Na lekko zapieczone ciato wykładamy śliwki i pianę na którą zcieramy ciasto z zamrażalki. Pieczemy ok 45 min w 180 stopniach. SMACZNEGO:)