Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 783
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4496
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 97
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 783
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4496
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 97
Składniki
Mąkę posiekać nożem z margaryną , cukrem i proszkiem do pieczenia zrobić wgłębienie wbić jedno jajko i 2 żółtka dodać jogurt i olejek wszystko razem zagnieść na gładkie ciasto:rozwałkować i pokroić na małe kwadraty na środku każdego ułożyć porcje dżemu złożyć w trójkąt zlepić brzegi i uformować rogaliki ułożyć na blachę posmarowaną tłuszczem po wierzchu posmarować rozbełtanym jajkiem i piec ok 15-20 minut w 200 stopniach.Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.Życzę smacznego.