Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche miesko krolika z boczusiem,palce lizac!
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 88
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 173
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 72
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 74
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 88
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 173
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 72
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 74
Składniki
Mieso umyc ,do miski wlac pol szklanki wina i ocet,wlozyc mieso na chwile,po czym wyciagnac i osuszyc papierem kuchennym.Krolika wlozyc na rozgrzana patelnie i przyrumienic na zloty kolor. Posiekac czosnek wymieszac z boczkiem i dodac do miesa. Uzupelnic sola , pieprzem i rozmarynem oraz zgniecionym reka czosnkiem.
Jak wszysko ladnie sie zarumieni dodac pozostale wino,przykryc pokrywka i zostawic na malym ogniu na 30 min,pod koniec odkryc zeby wino moglo wyparowac.Podawac z swiezo pokrojana pietruszka