Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maruda mąż w domu...ciepło, nie ma nic słodkiego...serniczki postały więc na potrzebe chwili:
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 7
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 7
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Składniki
Żelatynę wsypać do miseczki, zalać 1 łyżeczką zimnej wody, wymieszać. Do misy miksera przełożyć ser i zacząć miksować na małych obrotach, dodając po 1 łyżce kajmaku. Żelatynę zalewamy 1 łyżką gorącej wody i mieszamy aż sie rozpuści. Dodajemy do miksującej się masy.Do kieliszków wkładamy po 1 łyżeczce wiśni w syropie bądź innych owoców. Na to wykładamy masę serową i wkładamy do lodówki na 2-3 godziny do stężeniaja.