Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne knedle Babci Stefci.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić, i utrzeć z masłem, jajkami, kaszą manną i mąką. Formować knedelki, i gotować w osolonej wodzie około 10 minut. Podawać polane masłem z bułką tartą lub kwaśną śmietaną.