Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały Ci ziemniaki dodaj sera i masz pyszne kluski.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki zmielić, połączyć z twarogiem, wbić jajka, wsypać mąkę z koperkiem i dokładnie wyrobić masę. W dużym garnku zagotować wodę z solą, a w między czasie na stolnicy wysypanej mąką formować kluski. Następnie wrzucać na wrzącą wodę, a gdy wypłyną na powierzchnię, przełożyć na talerze. Podawać na ciepło z jogurtem i owocami.