Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie kluseczki doskonałe do schabu po francusku albo wystarczy polać śmietaną czy posypać białym serem ,troszkę cukru i gotowe
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
Jajka wymieszać z mlekiem,posolić dodać 1 szklankę mąki,wymieszać dokładnie wlać roztopione masło i dać resztę mąki wszystko dokładnie. połaczyć.Kluseczki kłaść na osolony wrzatek dużą metalową łyżką za każym razem moczoną w wodzie,gotować na małym ogniu 3 minuty wyjmować łyżką cedzakową na sitko przelać zimną wodą. Doskonale smakują z gulaszem .Życzę smacznego