Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny szybki obiadek.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Składniki
Bułkę zalać mlekiem i pozostawić do nasiąknięcia. Dodać mięso, czosnek, cebulkę drobno pokrojoną, bazylię posiekaną. Jeśli nie macie świeżej można użyć suszonej, sól, pieprz, parmezan. Całość dobrze połączyć. Z masy uformować okrągłe klopsiki.