Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7980
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7980
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę dokładnie umyć, bardzo drobno pokroić i odsączyć na bibule. Dodać namoczoną i odciśniętą bułkę, jajko, cebulę posiekaną i usmażoną, drobno posiekaną natkę pietruszki i przyprawy do smaku
Wyrobić dokładnie masę.
Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.